A moltes persones els resulta difícil enfrontar-se a una dieta sense una ajuda addicional. En realitat, és una tasca que necessita esforç, dedicació i exercici. Per aquest motiu, és habitual buscar consells dietètics o complements alimentaris per a regular el greix acumulat en el cos i perdre pes.

Per a començar, és essencial trobar un producte que s’adapti tan bé com sigui possible a les necessitats de cada persona. Cal recordar que els complements alimentaris per a perdre pes no són un substitut de la dieta, sinó més aviat un complement combinant amb ella.

Si busques un complement alimentari que t’ajudi a regular la pèrdua el greix acumulat adequadament, la línia de productes Ns Lipoless de Cinfa et pot ajudar.

Ns Lipoless està especialment formulada per a actuar en la zona abdominal i perifèrica del cos, és a dir, glutis, cuixes i braços. Els complements alimentaris Lipoless podran ajudar-te a perdre pes de manera fàcil i segura.

 

Complements alimentaris

 

Ns Lipocarbo Bi-Effect

Lipocarbo Bi-Effect actua com a reforç per a perdre pes durant la dieta. Està especialment indicat en dietes amb alt contingut calòric, ja que ajuda a capturar els greixos i sucres de l’organisme per a aconseguir una oxidació més ràpida i perdre pes de manera gradual.

 

Ns Lipoless

Ns Lipoless, ajuda a disminuir el greix abdominal i perifèric acumulat des del començament de la dieta. Gràcies a la seva fórmula exclusiva, actua mitjançant 4 efectes: termogènic, lipolític, antioxidant i antiangiogènic.

 

Ns Saciaplen

Ns Saciaplen és un complement ideal, per a prendre mitja hora abans dels menjars amb un got d’aigua. Ajuda a reduir la sensació de fam abans de cada menjar principal. Combina Glucomanano, Goma guar i Crom. És molt eficaç com a complement en una dieta equilibrada.

Recorda que els complements alimentaris no han de substituir una dieta equilibrada combinada amb l’exercici regular. Si tens qualsevol dubte, consulta al teu farmacèutic.

 
Compartir
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter