Estem d’època de calor i humitat, en la qual el risc de les picades de mosquit i altres insectes augmenta. Generalment, els mosquits proliferen en ambients humits i càlids, i solen trobar-se especialment en llocs a l’aire lliure com a platges, piscines i rius.

Una picada de mosquit apareix en forma de faves en la pell que produeixen picor. Encara que solen desapareixen en uns dies, hi ha casos en els quals pot produir inflor, dolor i irritació. Davant aquesta mena de reaccions al·lèrgiques, és important que consultis al teu metge o farmacèutic perquè t’indiqui el millor tractament a seguir.

Els tractaments per a picades d’insectes es divideixen en dos tipus: calmants i preventius. Avui volem presentar-vos la línia de productes de Pranarom perquè puguis protegir-te durant tot l’estiu de les picades de mosquits i insectes.

 

Tractaments per a prevenir les picades de mosquit

 

Com a tractaments preventius per a evitar les picades d’insectes disposes d’esprais i sticks, corporals i facials, que contenen olis essencials 100% ecològics.

 

Esprai Antimosquits de Pranarom

Esprai 2 en 1, per a atmosfera i teixits, amb una olor molt agradable. Conté una mescla d’olis essencials de citronel·la, gerani, lavanda i eucaliptus blau, així com Citriodiol®, coneguts per les seves propietats repel·lents.

Stick Citronel·la de Pranarom

L’Aromapic en stick, de Citronel·la + BIO, protegeix la pell de les possibles agressions típiques de l’estiu. Conté eucaliptus blau, palmarosa, lemongrass, citronel·la de Madagascar, gerani, clau d’espècies i gingebre.

Tractaments calmants per a les picades de mosquit

 

D’altra banda, Pranarom també disposa de tractaments calmants indicats per a alleujar la picor i dolor després d’una picada, neutralitzant la toxina introduïda per l’insecte.

 

Gel crema calmant de Pranarom

El Gel crema calmant Aromapic ajuda a alleujar les picors i irritacions causades per picades d’insectes o per contacte amb certes plantes. Conté olis essencials 100% ecològics: espígol mascle, menta de camp i cúrcuma + Aloe Vera.

Roll-on Postpicadures de Pranarom

Format Roll-on per a portar a qualsevol lloc. El seu gel calmant alleuja la pell irritada a causa de la picadura d’insectes.

Conté olis essencials 100% ecològics: eucaliptus blau, menta de camp, lemongrass de l’Índia, taronger amarg, espígol mascle, camamilla romana, katrafay, herba llombriguera + oli vegetal de calèndula.

 

Finalment, des de Farmàcia Escutia volem deixar-te algunes recomanacions que poden ajudar-te a evitar les picades de mosquit:

 
  • evita tolls o basses d’aigua,
  • evita colònies o productes perfumats,
  • mantingues una correcta higiene corporal,
  • usa roba de màniga llarga o pantalons llargs,
  • utilitza mosquiteres i ventiladors per a mantenir ventilats els espais tancats.
  Imatge de senivpetro – www.freepik.com
Compartir
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter