La pell del nostre cos s’encarrega de protegir-nos contra les agressions externes com el sol, el fred, la pluja o el vent. Amb l’arribada de l’hivern, la cura i protecció de la pell és fonamental per a evitar que es ressequi i, alhora, mantingui un aspecte saludable.

La sequedat en l’ambient i els canvis bruscos de temperatura poden provocar que la pell s’esquerdi, llueixi més pàl·lida i es torni més fràgil, afectant directament la nostra salut i el nostre sistema immune.

 

Com podem protegir la nostra pell a l’hivern?

 

Si notes que la teva pell llueix apagada o resseca, o fins i tot comences a sentir molèsties com a picor o frisança, és hora d’actuar. Per a mantenir un aspecte sa i una bona cura de la pell, és essencial protegir-la adequadament.

Les zones de la pell que més sofreixen durant l’hivern solen ser els llavis, les mans i la cara, ja que són les que més exposades estan al fred. Per aquesta raó, a Farmàcia Escutia volem aconsellar-te sobre alguns dels aspectes més importants per a la protecció de la pell en aquestes zones.

 

Cuida i protegeix les teves mans

 

La protecció de les mans és essencial a l’hivern. Per a evitar que s’esquerdin o s’assequin, pots optar per una crema externa per a hidratar-les, suavitzar-les i protegir-les.

 

Hidrata la cara i el cos

 

Mantingues la hidratació del teu cos amb cremes hidratants per a aplicar després de la dutxa. A més, recorda que és molt important no dutxar-te amb aigua molt calenta per a evitar la deshidratació de la pell.

Per a la pell del teu rostre, pots seguir una rutina facial que inclogui una neteja facial per a eliminar les impureses de la pell, seguit d’una crema hidratant adequada en funció del teu tipus de pell.

 

Hidratació per als teus llavis

 

La zona labial és una de les més sensibles del nostre cos. El fred i el vent de l’hivern tendeixen a causar sequedat i descamació en ella. Per a evitar aquests símptomes, i prevenir possibles virus quan el nostre sistema immune estigui més afeblit a causa d’una grip o refredat, és molt important aplicar un bàlsam labial específic amb protecció solar per a alleujar la irritació en els llavis.

 
Compartir
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter