Exposar-se al sol sense protecció solar pot causar danys molt greus a la pell. Per això, és molt important escollir un protector solar d’alta qualitat per protegir-la adequadament.

Sensilis és una de les marques líders de confiança del mercat. Disposa d’un gran ventall de productes per a la cura de la pell, com les cremes solars, que a més de protegir-nos dels raigs solars, també actuen com a cremes hidratants.

Recorda que l’aplicació de protecció solar a la pell no evita el bronzejat. Més aviat fa que el procés sigui més lent per aconseguir, de forma saludable, que el color de la pell sigui més atractiu i durador.

 

Quin protector solar escollir?

 

Cada pell reacciona de forma diferent davant els raigs solars, és a dir, que les pells més clares necessitaran un factor de protecció diferent de les pells fosques. El Factor de Protecció solar (FPS) indica la numeració adequada segons el teu tipus de pell així com el temps al qual pots exposar-te al sol per protegir-la adequadament.

Per a protegir i recuperar la teva pell després de l’exposició al sol et recomanem la gamma de solars SENSILIS SUN SECRETS, amb productes facials i corporals. T’encantaran!

   

Cremes solars pel cos amb diferents formulacions

 

Sun Secret Spray SPF50+, resistent a l’aigua i protecció fotoenvelliment, de textura transparent i fresca.

Sun Secret Gel-Crema SPF30, protector gel-crema corporal antiedat i resistent a l’aigua.

   

Altres productes de la gamma de solars Sensilis Sun Secrets

 

Gels Aftersun com el Sun Secret Water Gel AfterSun, que ajuda a recuperar la hidratació de la pell després de prendre el sol i a prevenir l’envelliment cutani.

Protecció pel cabell Sun Secret Oli pel Cabell SPF15, especialment formulat per protegir, nodrir i reparar el cabell i les puntes. Està elaborat amb oli d’argan, lli, advocat i vitamina E. A més, ajuda a reduir l’encrespament capil·lar i allisa el cabell de les arrels a les puntes.

 

També pots disposar del maquillatge amb protecció solar amb filtres UVB_UVA, resistent a l’aigua, per a corregir imperfeccions de la pell i contrarestar el fotoenvelliment.

Les fórmules Ocean Respect de Sensilis estan especialment dissenyades per a protegir la teva pell i minimitzar l’impacte ambiental dels productes en els oceans (test de biodegradabilitat marina segons l’OCDE 306).

 

Compartir
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter