Farmàcia Escutia La Jonquera

Oferim un àmpli ventall de serveis, des de l’atenció farmacèutica fins a la dispensació i formulació magistral de medicaments.

Farmàcia

Participació activa del farmacèutic en la millora de la qualitat de vida del pacient mitjançant la dispensació de medicaments, seguiment farmacoterapèutic, prevenció i resolució de problemes relacionats amb els medicaments.

Formulació magistral

Fórmules magistrals d’elaboració de medicaments individualitzats, prescrits pel farmacèutic, destinats a complimentar una prescripció mèdica i seguint els estrictes criteris de qualitat.

Veterinària

A Farmàcia Escutia també ens dediquem a garantir el benestar dels animals. Concretament, disposem de la millor medicació per a tractar la leishmaniosis canina, malaltia parasitària transmesa per l’insecte flebotomo.

Infantil

Per tal que el vostre nadó gaudeixi del màxim en benestar i salut, a Farmàcia Escutia oferim assessorament amb els millors consells i productes per a la cura de la pell, la higiene, l’alimentació o els medicaments.

Parafarmàcia

A la nostra secció de parafarmàcia oferim una àmplia varietat dels millors productes dermofarmacèutics, cosmètics i dietètics: complements substitutius o aprimadors, xampús, col·làgens, sérums o anticel·lulítics

Dietètica i nutrició

Mantenir una alimentació equilibrada és esencial per a la nostra salut. Us aconsellem sobre hàbits alimentaris saludables que facin disminuir el risc cardiovascular i ajudin a un millor control del pes segons cada cas.

Farmàcia Escutia

Carrer Major, 87
17700 La Jonquera
Girona

Horari

Dl. - Dv. 9:00 - 20:00
Ds. 9:00  - 13:00
16:00 - 19:00
Dg. 10:00 - 12:00

Telèfon

(+34) 972 55 40 14